Asforo
Goed in verzekeren

Over ons

Asforo-ede.nl streeft ernaar dat alle informatie op deze site correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt. Daarnaast accepteren wij geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. 

De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst..


 

                                                   Bedrijfshistorie

In 1973 is het bedrijf gestart met uitsluitend beleggings-producten, vijf jaar later werd het dienstpakket uitgebreid met assurantiën. Mede hierdoor is ASFORO uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van verzekeringen.

Eind 1993 vond een verdere uitbereiding plaats: het Hypotheek Adviescentrum en de Makelaardij werden in huis gehaald. Een bewuste keuze om zo een nog breder pakket van diensten aan te kunnen bieden.

 

Persoonlijke toenadering


Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze professionele medewerkers in staat u te adviseren op elk gebied van: verzekeringen, pensioenen, spaar- en beleggingsproducten, aan- en/of verkoop van uw woning, hypotheken en financieringen.
Daar waar nodig, zijn wij ter plaatse en staan voor u klaar.
                                                                                                                       

Landelijke dekking


In 2002 werd besloten dat ook de cliënten buiten de regio moesten kunnen profiteren van de voordelen die ASFORO te bieden heeft.
Thans is er een landelijke dekking en kan een ieder een beroep doen op de dienstverlening van ASFORO.Samenwerking VCNSamenwerking VCN

Samenwerking VCN


Per 1 januari 2007 is Asforo een samenwerking aangegaan met VCN. VCN biedt ondersteuning aan ruim 500 intermediairs, waardoor Asforo meer tijd aan zijn relaties kan besteden en zich kan onderscheiden door een nog breder productaanbod.